Thursday, November 17, 2011

Dayani & Hat

Morning..

Dayani tak suka pakai topi...dari baby lagi memang payah nak lekat topi..mesti die tarik la ..nangis la..huhu..

ni time clear closet Dayani..banyak gile topi Dayani tak pakai dari baby...saje testing pakai kat die jap..sket je berjaya..pastu die taknak nangis..huhu





baby pakai topi sangat cute...suka tengok baby2 kat luar pakai topi macam2 style..geramm

ni muke budak tak suka pakai topi..huhu..
ni time sebulan lebih gitu

p/s: dulu2 excited sangat tgk topi baby comel2..nasib tak beli banyak..wat berabuk dalam laci je..huhu

5 comments:

farhanna said...

comel

are-U said...

dayani sgt comel.. walaupun dengan rambur rabai2 gitu, takyah topi2 ni mama.. tak rock =p

EllyEllies said...

tq farhanna..salam kenal..biase bace blog awak =)

ayu...rambut dayani makin serabai tapi syg nak potong...huhu

AdamSofiya :) said...

hai..

dayani sgt cute...
and nice photo...

LIP (^_^) said...

Alololo..sama la dayani mcm my sons..mengamuk kalau pakai topi..